wie zijn wij

Al jaren liep ik, Raymond Tange, met mijn droom rond een eigen autobedrijf te starten.

11 Februari 2008 hakte ik de knoop door en richtte ons eigen autobedrijf op.

Ik wilde dit al zo lang. Ik heb mijn papieren gehaald en ben van start gegaan. Het is een geweldig gevarieerde combinatie: meer contact met de klanten en ook gewoon blijven sleutelen. Voor mij de ideale combinatie.

Bij ons staan service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Dat is ook de reden waarom wij ons eigen bedrijf zijn begonnen. Zodat ik echt naar de klanten kan luisteren en hen op de beste manier kan helpen. Daar draait het allemaal om.U heeft wellicht gemerkt dat ik ons bedrijf schrijf en niet mijn bedrijf. Ik word namelijk bijgestaan door mijn vrouw Anja. De taken zijn duidelijk verdeeld. Anja is vooral verantwoordelijk voor de administratieve kant van de zaak. Ik ben als het ware het gezicht voor onderhoud en de autoverkoop.

Ik hou van het autovak. Daarom heb ik de opleiding tot eerste autotechnicus gevolgd. Sleutelen zit in mijn bloed. Het valt moeilijk uit te leggen. Maar als ik het niet leuk zou vinden, had ik het natuurlijk niet al die jaren gedaan. En was ik zeker geen eigen autobedrijf begonnen.

En jawel, een droom veranderde ...........in werkelijkheid.